Skip to content

Diensten

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

Bereik en converteer proactief je doelgroep via social media. Onze specialisten helpen je groeien met sterke advertentiecampagnes.

Wij nemen je volledige advertentiestrategie op social media uit handen. De meeste klanten mogen wij ondersteunen met campagnes op Facebook en Instagram. We zijn daarnaast ook gespecialiseerd in adverteren op Pinterest, YouTube, LinkedIn en TikTok. 

Onze campagnes zijn altijd gebaseerd op concreet afgesproken meetbare doelstellingen. We houden van korte lijnen. Daarom houden wij je wekelijks mondeling op de hoogte over de voortgang.

Al onze advertising specialisten zijn opgeleid door Mark Bongers Academy en we mogen onszelf ook officieel Facebook Preferred Marketing Partner noemen.


DE MOGELIJKHEDEN

Met grote afstand blijven Facebook en Instagram de meest populaire social media platformen ter wereld. Geen enkel ander platform kent zoveel mogelijkheden op advertentiegebied. 


Naar tarieven     

LinkedIn is het ideale platform voor het bereiken van je business-to-business doelgroepen. Hoewel LinkedIn advertenties bekend staan als vrij kostbaar, is de kwaliteit van de leads juist heel hoog. 


Naar tarieven     

Pinterest staat ook wel bekend als ‘de visuele zoekmachine’. Daarmee is Pinterest een ideaal advertentieplatform voor inspirerende branches zoals wonen, design, mode en reizen.


Naar tarieven     

Wanneer je doel is om jongeren te bereiken met je advertenties, dan kun je niet meer om TikTok heen. Bereik tegen relatief lage kosten grote groepen jongeren (maar ook volwassenen tot +/- 40 jaar) via dit pure entertainment platform. 


Naar tarieven     

Wanneer je niet alleen wilt adverteren op social media, maar ook organisch (niet-betaald) je doelgroep wilt bereiken, kies er dan voor om je totale social media marketing uit handen te geven.


Naar tarieven