Skip to content

Social Media Marketing

Happy with Yoga

Happy with Yoga is het grootste en leukste Yoga platform van Nederland en België. Via hun online platform delen zij hun passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en bewust leven met anderen. Ontdek de wereld van Yoga met hun blogs, video’s, online cursussen, workshops & retreats!

DOEL

De Yoga doelgroep in Nederland en België is enorm groot. Maar een klein deel heeft ooit eens van het platform Happy With Yoga gehoord. Een mooie kans om deze doelgroep kennis te laten maken met Happy With Yoga. 

 

Het doel aan het begin van de samenwerking was het vergroten van het e-mailbestand voor het verkopen van losse cursussen, op korte termijn de aantal leden met 25% laten groeien en een x aantal webinar aanmeldingen binnenhalen. 

AANPAK

Om te beginnen wordt er eerst een strategie opgezet door middel van campagnefunnels bij de doelstellingen van Happy with Yoga. Happy with Yoga had verschillende doelstellingen omtrent het vullen van het e-mailbestand, het aantrekken van webinar aanmeldingen en de verkoop van losse cursussen

Om ervoor te zorgen dat het e-mailbestand gevuld werd met nieuwe e-mailadressen hebben we ervoor gekozen om in de campagne te starten met een E-book. Vervolgens worden deze warmere leads opgevolgd met een ander aanbod verder in de funnel.

Ook is er een andere funnel opgezet voor het aantrekken van webinar aanmeldingen. Deze leads doorlopen ook een funnel die verschillende advertenties te zien krijgen in de verschillende fases.

resultaat

0.38
Gemiddelde kostprijs
E-book downloads
0
Bereikte acounts per maand
0
E-book downloads
0
Webinar aanmeldingen

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲