Skip to content

Diensten

SOCIAL MEDIA CONTENT-CREATIE

Het visitekaartje van je bedrijf, dat zijn je social media accounts. Maar waar haal je de tijd vandaan? Wij helpen je graag!

Wij nemen je gehele social media management uit handen. Dit betekent dat je geen omkijken meer hebt naar jouw social media accounts.

Voor jouw account zetten we in overleg een strategie en doelstellingen op. Deze vormen de basis voor onze contentplanning. Wij zorgen dat alles geoptimaliseerd is (en blijft) en houden de content up-to-date. Jouw (potentiële) klanten zullen niet merken dat er een marketingbureau tussen jou en jouw klanten zitten.

DE MOGELIJKHEDEN

Een perfecte eerste indruk kun je maar één keer maken. Zorg ervoor dat jouw social media accounts uitstralen waar jouw bedrijf voor staat. Bovendien zijn jouw social media accounts een ideale manier om in contact te komen met jouw publiek, dankzij berichten die interactie stimuleren.  


Naar tarieven     

Wanneer je niet alleen organisch (niet-betaald) je doelgroep wilt bereiken, maar ook wilt adverteren, kies er dan voor om je totale social media marketing uit handen te geven.


Naar tarieven