Diensten

Een echte “social addict” kan je Shake media wel noemen. Wij creëren niet alleen de content, maar zorgen ervoor dat jouw merk/organisatie groeit. Door middel van content is het natuurlijk de bedoeling dat je je doelgroep interesseert, informeert, overtuigd, adviseert of inspireert. Laat Shake Media dit nou voor jouw merk/ organisatie doen. Meer inzicht krijgen in de diensten die Shake Media invult? Neem een kijkje bij onderstaande diensten!

Social Media Berichten

Op social media kun je alleen scoren met de juiste ingrediënten. Creativiteit is daarbij de sleutel tot succes.

Social Media Campagnes

Leveren zelfs de beste berichten/ideeën nog geen groei op? Shake Media werkt vanuit de combinatie creatie, data en distributie.

Totale uitbesteding Social Media Marketing

We zorgen ervoor dat we niet jouw ingehuurde marketingbureau zijn, maar jouw interne marketingafdeling. The key to Success!

Tarieven

Wij helpen jouw onderneming graag om onder andere te groeien, de juiste content te creëren, maar ook zeker het op de juiste manier beheren van de Social Media kanalen. Wil je graag weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen en een beeld krijgen van het kostenplaatje hiervan? Kijk dan op onze tarieven pagina.

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons