Skip to content

Diensten

GOOGLE
ADVERTISING

Op het juiste moment, op de juiste plaats. Dat zijn jouw Google advertenties wanneer iemand een relevante zoekopdracht start. Wij zorgen ervoor dat ze klanten opleveren.

Google advertising is onmisbaar geworden als onderdeel van je marketingmix. Door jouw advertenties af te stemmen op relevante zoekopdrachten, bereik je altijd potentieel geïnteresseerde klanten op het juiste moment.

Wij zorgen ervoor dat jouw Google advertenties optimaal presteren, door telkens te testen, analyseren en optimaliseren. Volledig data gestuurd zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf gaat groeien, dankzij de inzet van Google advertising.

Wij hebben een team van Google advertising specialisten die jouw zoekmachinemarketing volledig uit handen nemen. Van Google Search tot Google Shopping en Display Advertising. Wij vertellen je er graag alles over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

DE MOGELIJKHEDEN

Alleen betalen per klik voor je online advertenties, terwijl je uitsluitend getoond wordt aan degenen die zoeken naar de oplossing die jij hebt. Dit klinkt misschien ideaal, maar dat is het ook daadwerkelijk. Denk je aan online marketing, dan kun je niet om Google advertenties (SEA) heen.


Naar tarieven     

Youtube is onderdeel van Google en maakt daarmee gebruik van dezelfde algoritmes en advertentiemogelijkheden. Dit videoplatform is booming en zeer interessant voor adverteerders, omdat je gerichte advertenties kunt aanbieden bij Youtube video’s die bekeken worden door jouw doelgroep. 


Naar tarieven