Skip to content

Social Media Marketing

Daan Mediation

DAAN mediation is de eerste legal mediation praktijk die het beste uit meerdere werelden combineert waardoor jij alles voor jouw scheiding onder één dak kunt neerleggen. 

DOEL

Het doel van DAAN mediation is het verhogen van de klant focus. Door behulp van social media campagnes willen zij kijkers naar hun webinar trekken en nieuwe sales aantrekken.

In een branche als mediation wil men wel de informatie, maar wil zeker niet zichtbaar worden in eigen netwerk met conflicten of scheidingen. Daarom is een goede en creatieve aanpak op het gebied van marketing erg belangrijk.

AANPAK

Aan het begin van de samenwerking wordt er eerst met de klant bepaald welke doelstellingen de klant heeft en welke strategie hierbij het beste past. DAAN mediation heeft als doel om nieuwe sales aan te trekken. 

De funnel van Daan mediation begint bij het vullen van kijkers bij het webinar. Vervolgens wordt het webinar gegeven en opgevolgd door verschillende retargeting campagnes op de warme doelgroep. Ook zit er een E-mailfunnel aangekoppeld om eventuele kijkers die nog geen contact hebben opgenomen alsnog deze kans te geven.

Voor DAAN mediation is het van belang dat er een erg specifieke doelgroep aangesproken wordt. Om deze gerichte doelgroep aan te spreken hebben we daarom de focus gelegd op het adverteren via Facebook. Door specifieke en effectieve advertenties kunnen er een hoop potentiële klanten worden bereikt.

resultaat

0 +
Inschrijvingen per webinar
0 +
Bereikte personen
0 +
Weergaven

Juli 2021

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲