Skip to content

Diensten

E-MAIL MARKETING

E-marketing is meer dan een nieuwsbrief versturen. Op basis van klantgedrag, zorgen wij voor een gepersonaliseerde e-mailfunnel, gericht op jouw doelen.


E-mailmarketing is één van de meest goedkope en efficiënte vormen van marketing. Wij zorgen ervoor dat wij je mailinglijst activeren tot loyale klanten. Je mailinglijst wordt zo een bron van groei voor jouw bedrijf. 

Volledig datagestuurd, nemen wij jouw complete e-mailmarketing uit handen. Zowel individuele e-mailcampagnes als volledig geautomatiseerde e-mailfunnels. 

Onze e-mailmarketingspecialisten staan voor je klaar om op basis van een vooraf bepaalde strategie jouw e-mailmarketing te laten knallen. Neem contact op voor een vrijblijvende brainstorm. DE MOGELIJKHEDEN

Zijn mensen nieuwsbrief-moe? Nee hoor, integendeel! Zolang je maar weet hoe je blijft inspireren met e-mails, kan bijna geen enkel ander marketingkanaal zich meten met de effectiviteit van e-mailmarketing. De ideale manier om bij je leads en klanten Top-of-Mind te blijven. 


Naar tarieven     

Verzamel je e-mailadressen met je online marketing campagnes? Een e-mailadres wordt zonder goede opvolging niet vanzelf een betalende klant. Volg je advertenties op met gepersonaliseerde e-mailmarketing funnels voor een optimaal rendement uit je campagnes. 


Naar tarieven