Skip to content

Totale Social Media Marketing

Hockeyspullen

Hockeyspullen is dé online hockey webshop van Nederland. Bij Hockeyspullen kan je terecht voor hockeyartikelen van A tot Z.

DOEL

Het doel van Hockeyspullen is het verkopen van hockeyartikelen door middel van social media campagnes. In de hockeywereld is er veel concurrentie en Hockeyspullen wil hier een grote speler in zijn. Als je denkt aan het kopen van nieuwe hockeyspullen was het eerst waar je aan moest denken; Hockeyspullen.nl

Door middel van het inzetten van Facebook & Instagram campagnes hadden we een uitdagende omzetdoelstelling. Deze campagnes waren gericht op verkopen en het verzamelen van nieuwe E-mailadressen.

Daarnaast wilden we door middel van contentcreatie de doelgroep aan ons binden. Door middel van gave tips, ludieke acties en leuke vragen binden we de hockeydoelgroep aan het merk.

AANPAK

Door je te verplaatsen in de content hebben we gave insteken bedacht hoe we de doelgroep gingen binden en triggeren voor actie. We werken met maandelijkse contentplanningen die inspelen op de highlights in het hockeyseizoen. Aangezien hockey een teamsport is, speelde we enorm in op het bereiken van het hele team. Hoe? Door maar 1 speler te triggeren, zodat zij het hele team erbij betrok.

 

Hockeyspullen krijgt ieder seizoen vernieuwde collecties binnen. Rondom de seizoenwisseling is sales enorm belangrijk. Campagnefunnels worden continu gedraaid om de verkopen optimaal in een continu proces te houden. We zetten in de verschillende fasen van de funnels insteken in als winacties, productcarrousels als individuele merken sales. Deze funnels zijn opgebouwd uit de SEE, THINK, DO fasen. Rechts wordt uitgebeeld hoe onze funnel voor Hockeyspullen opgebouwd is.

resultaat

0 +
Sollicitanten
0 +
Bereikte accounts in de regio Uden, Veghel & Wijchen

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲