Skip to content

Cultuur

OVER ONS

Shake Media helpt jouw bedrijf groeien, dankzij online marketing. Onze specialisten helpen je met social media marketing, online advertising en funnels.

Wij van Shake Media zien een wereld waarin bedrijven kunnen groeien in een digitaal tijdperk. Shake Media is een snelgroeiend bedrijf wat graag vooruitdenkt en bewust is van alle trends en ontwikkelingen in de markt.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking (via Zoom of gezellig bij ons op kantoor) vertellen wij je graag alles over de kansen van online marketing voor jouw bedrijf en de toegevoegde waarde van Shake Media. We geven je een zo duidelijk mogelijk beeld over de mogelijke opties.

Indien gewenst ontvang je een voorstel op maat van ons, passend bij jouw bedrijf en doelstellingen. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan plannen we samen een Kickoff-meeting, waarin wij jouw online marketing strategie presenteren en afstemmen aan jouw wensen. 

Op basis van het besproken strategische plan, gaan wij direct aan de slag met het voorbereiden, implementeren en optimaliseren van jouw online marketing. We houden je wekelijks persoonlijk op de hoogte van de voortgang en bepalen samen met jou de verdere koers. 

Ons doel

Jouw doelstelling overtreffen, daar worden wij blij van.

Wie we zijn

Trots! Wie zetten zich elke dag 100% in voor jouw resultaat?

Klanten

We zijn niet alleen trots op ons team, maar ook op onze mooie klanten. Wij voelen ons vereerd om te mogen werken voor onder andere: