Skip to content

Totale Social Media Marketing & Fotografie

Sanders | Fritom

Sanders | Fritom zorgt voor uw logistieke rust! Naast traditionele distributie zijn zij dé specialist voor alle zendingen tussen pakket en pallet. Door een totaalaanbod aan diensten nemen zij het volledige logistieke proces uit handen.🚚

DOEL

Sanders | Fritom heeft bij start van de samenwerking als doel om meer herkenbaarheid te creëren door middel van Social media contentcreatie. Daarbij is het belangrijk om gericht de twee verschillende doelgroepen te benaderen; (nieuwe) medewerkers en (potentiële) klanten.

Door middel van het inzetten van Facebook en Instagram campagnes willen we nieuwe kandidaten bereiken en dus de openstaande vacatures in te vullen.

AANPAK

Allereerst is er een social media plan opgesteld per kanaal en doelgroep. Vervolgens is deze uitgewerkt in een contentplanning, die maandelijks wordt gemaakt. Per kwartaal evalueren we met Sanders|Fritom over de cijfers wat goed en minder goed werkt, waar aandacht aan moet worden besteed en vernieuwde creatieve ideeën. 

Naast de contentcreatie worden er maandelijks campagnes ingezet voor de openstaande vacatures. Hierover wordt nauw met Sanders|Fritom contact gehouden, waarna wij deze recruitment campagnes opzetten met retargetingcampagnes om het aantrekkelijk te maken over potentiële kandidaten en hen geen andere keuze te laten maken dan op die ‘solliciteer’ button klikken. 

resultaat

0 %
Stijging social media volgers
0
Organisch bereikte Instagram accounts per maand
0 +
Sollicitaties per maand door campagnes
0
Organisch bereikte Facebook accounts per maand

December 2021

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲