Skip to content

Totale Social Media Marketing

Selectclean

Selectclean is gespecialiseerd in schoonmaken, glasbewassing en specialistische reiniging met vestigingen in Uden, Veghel en Wijchen. De dienst is niet uniek, maar de manier waarop wel. Het draait om mensen die weer in contact staan met de klant.

DOEL

Het doel van Selectclean bij het uitbesteden van de social media is om professioneel en frequent in beeld te zijn bij nieuwe medewerkers en (potentiële) klanten. Selectclean is contstant op zoek naar nieuwe medewerkers die hun team komen versterken. 

AANPAK

Om een gerichte doelgroep aan te spreken voor het bereiken van (potentiële) klanten hebben we de keuze gemaakt voor het adverteren via Facebook. Door het juist targetten van de doelgroep willen we de juiste mensen bereiken die solliciteren vanuit een social media campagne.

 

In eerste instantie hebben we een doelgroepanalyse gedaan en deze uitgesplitst in een koude/ warme/ hete doelgroep. Vervolgens hebben we deze gekoppeld aan de funnels die bestaan uit drie fasen. Deze drie fasen worden ingevuld met verschillende insteken om de doelgroep op de juiste manier te triggeren.

Ook heeft Shake Media de gehele social media contentcreatie uit handen genomen van Selectclean. Als eerste is er een social media plan opgesteld voor de verschillende social media kanalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles geoptimaliseerd is, dat de content up-to-date is en dat Selectclean continu in de ogen is van medewerkers en klanten met de juiste content. Dit wordt gedaan door maandelijkse contentplanningen en maandelijkse analyses.

resultaat

0 +
Sollicitanten
0 +
Bereikte accounts in de regio Uden, Veghel & Wijchen

December 2021

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲