Skip to content

Social Media advertising & E-mailmarketing

Feestje-cadeau

Al jaren verzorgen ze de muziek op feestjes, totdat Corona om de hoek kwam kijken! De agenda ging van bomvol naar bijna leeg.. Op dat moment is Feestje-Cadeau ontstaan en reden zij heel Nederland door om van jouw onvergetelijk moment een onvergetelijk (coronaproef) feest te maken. 

DOEL

Iedereen houdt wel van een feestje toch? En iedereen heeft wel iemand in zijn/ haar omgeving die een feestje verdient. De doelgroep was dus enorm groot en het doel was om heel Nederland bekend te laten worden met dit concept om ze vervolgens een feestje te laten boeken. Voor ieder thema een ander feestje en dat wisten onze sfeermakers wel voor elkaar te krijgen.🎉 

Het doel: wekelijks van maandag t/m zaterdag vol zitten met feestjes. Mag dat niet fantastisch zijn?🥳

AANPAK

Allereerst hebben we gezamenlijk de strategie besproken met betrekking tot hoe we de feestjes in de markt gingen zetten en dus de agenda gaan vullen. Door middel van veel verschillende testen met vele doelgroepen hebben we ijzersterkte advertenties neer kunnen zetten om de agenda wekelijks vol te krijgen.

Door middel van verschillende campagnefunnels, bestaande uit een top-, middle- en bottom of funnel, konden we vele feestjes boeken door heel Nederland. Daarnaast is er ook een geautomatiseerde E-mailfunnel opgesteld en wekelijkse nieuwsbrieven verstuurd om de attentiewaarde hoog te houden.

resultaat

0 +
Aantal personen bereikt in 4 maanden
0 +
Mensen blij gemaakt met een Feestje-Cadeau

Oktober 2021

Zit jij met je handen in het haar wat betreft online marketing? No worries. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲