Skip to content

Afgelopen week hebben wij onze tweede teamdag gehad. Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan deze dag? Lees dan snel verder.

 

Ochtend

De dag begon met een dropping. We werden allemaal opgehaald door een grote bus en in groepjes een voor een op verschillende locaties de bus uitgezet. De bedoeling was om vanuit het startpunt zo snel mogelijk terug te komen op de eindlocatie.
Overal op de route lagen pakketjes verstopt met hints over de volgende locatie. Door het volgen van deze hints kwamen we uiteindelijk bij de eindlocatie. Het groepje dat de route het snelst hadden gelopen waren de winnaars.

Middag

We begonnen de middag met een heerlijke lunch bij de Brabantse Hoeve.
Nadat iedereen had genoten van het lekkere eten zijn we doorgegaan met een google analytics cursus. Deze cursus was erg interessant en heel leerzaam! Na de cursus hebben we met z’n alle nog even wat interne zaken van het afgelopen kwartaal binnen Shake Media besproken.

 

Avond

Na over te zijn gegaan op wat serieuzere zaken hebben we de dag afgesloten met een heerlijke pizza proeverij. Er werden verschillende pizza’s voor ons gebakken waar wij heerlijk van mochten proeven.

Het was een erg leuke, leerzame en vooral gezellige dag!

Like what you read? Kom eens langs! We denken graag met je mee. shakehands