Skip to content

LinkedIn marketing optimaal inzetten

Voor vele bedrijven is LinkedIn een belangrijk netwerk om actief op te zijn. Het is the place to be om zakelijke connecties te krijgen. LinkedIn biedt dan ook nieuwe kansen op het gebied van marketing. In deze blog lees je hoe je LinkedIn marketing optimaal in kunt zetten. 

 

Bedrijfspagina

Het kiezen van een bedrijfspagina zorgt ervoor dat je de zichtbaarheid van je bedrijf vergroot. Je kunt hierop je producten en diensten promoten, vacatures plaatsen en nieuws delen.

 

Statistieken

Bij een bedrijfspagina is het belangrijk om de statistieken van je berichten en je pagina in de gaten te houden. Zo kun je zien welke berichten het goed en welke berichten het minder goed doen. Ook kun je het aantal bezoekers van je pagina in de gaten houden. Door alle statistieken in de gaten te houden kun je dus het optimale uit je pagina halen.

Adverteren

Adverteren via LinkedIn geeft een goede mogelijkheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Je hebt bij adverteren de mogelijkheid om een doelgroep te selecteren zodat jouw advertentie gezien wordt door de juiste doelgroep.

 

interactie

Interactie is een belangrijk onderdeel als je je bereik wilt vergroten. Het is belangrijk om actief te zijn op LinkedIn en veel te reageren op berichten. Wek daarnaast ook interactie op bij de doelgroep. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de doelgroep jouw pagina gaat volgen en reageert op je berichten.

Like what you read? Kom eens langs! We denken graag met je mee. shakehands