Hockeyspullen

Hockeyspullen is een van de grootste hockey online specialisten van Nederland 🏑

Het doel

Het begon met een specifieke en uitdagende doelstelling. Hockeyspullen heeft namelijk als doel het professionaliseren van hun advertenties. Daarnaast was een ander doel om te groeien op social media en om meer naamsbekendheid te creëren. Ook wilde zij graag meer verkopen realiseren door middel van social media.

 

 

 

Aanpak

Het doel is dus om de advertenties van Hockeyspullen te professionaliseren, te groeien op social media, meer naamsbekendheid te generen en om meer verkopen te realiseren. Om een specifieke doelgroep aan te spreken hebben we de focus gelegd op het adverteren via Facebook. Door het uitzetten van effectieve en gerichte advertenties kunnen er een hoop  potentiële klanten worden bereikt.  


Ook hebben wij de social media berichten uit handen genomen voor Hockeyspullen. Om te beginnen hebben we hiervoor samen de juiste strategie bepaald en zorgt Shake Media ervoor dat alles geoptimaliseerd is (en blijft) en dat alle content up-to-date is.

Resultaat

406668
Aantal bereikte personen
6
ROAS
15000
Aantal e-mailadressen verzameld

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons