Pakket op maat

Liever samen met Shake Media bepalen wat voor jouw bedrijf/ merk van toepassing is? Naast onze standaard pakketten hanteren wij pakketten op maat. Hierbij gaan wij met u als bedrijf in gesprek en kijken we samen welke diensten voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Uiteindelijk stellen wij binnen Shake Media het juiste pakket voor u op en sturen wij u de offerte. Wij vinden het toepassen van de juiste strategie, het bereiken van het gewenste resultaat en het behalen van het hoogst haalbare belangrijke factoren voor bedrijven binnen hun digitale kanalen. Dit zijn belangrijke beweegredenen dat wij van Shake Media een pakket op maat adviseren aan onze klanten om via deze manier het beste in te kunnen spelen op de cultuur, strategie en uitstraling van het bedrijf. Een pakket op maat stellen wij samen met onze klanten samen en gaat via de volgende stappen.

Allereerst plannen we een persoonlijke afspraak met onze toekomstige klant. We streven naar een nauwe samenwerking, waarin we als het ware jouw collega zijn en we met elkaar na kunnen denken en kunnen sparren over verschillende aspecten. Daarnaast lichten we toe wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen en hoe wij de aanpak voor jouw bedrijf voor ogen zien. We pakken samen onze menukaart erbij en gaan gezamenlijk kijken naar de juiste ingrediënten die voor jouw bedrijf van toepassing zijn en die naar meer smaken. Samen gaan we proeven van de geschikte oplossing voor jouw bedrijf!

Inmiddels hebben samen bepaald welke ingrediënten voor jouw bedrijf geschikt zijn en waarmee we het juiste recept kunnen maken waaruit het beste resultaat komt. Shake media gaat vervolgens het recept samenstellen, waarbij we de strategie, doelstelling en uitstraling van het bedrijf meenemen. We verdiepen ons maximaal in jouw bedrijf en branche, waardoor we jouw merk zo goed mogelijk kunnen adviseren.

En dan is het tijd voor het shaken van de juiste mix aan ingrediënten. Hiervan maken wij bij Shake Media de geschikte mix voor jouw bedrijf. Daarbij maken we ook een apart kostenplaatje op voor jouw bedrijf aan de hand van jouw wensen en de juiste shake. Hiervan ontvang je altijd uiterlijk binnen 1-3 werkdagen na het persoonlijk gesprek de offerte in je mailbox. Het pakket op maat is specifiek voor jouw merk opgesteld en volledig toegepast op jouw bedrijf.

Na goedkeuring van de offerte en de totstandkoming van deze toffe samenwerking gaan we direct aan de slag voor jouw bedrijf en de shake is helemaal klaar om ervan te gaan genieten. Vanaf dag 1 gaan we al gelijk volledig aan de slag om de coolste, opvallendste en tofste content te creëren en allerlei andere zaken die tot de shake behoren op te pakken. Deze week zal in het teken staan van het uitwisselen van vele gegevens en het overhandigen van de nuttige informatie waardoor we gelijk de juiste start voor jouw merk maken. Wij hebben er zin in en gaan genieten van deze toffe samenwerking!

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons