Over ons

Wij van Shake Media zien een wereld waarin bedrijven kunnen groeien in een digitaal tijdperk. Shake Media is een snelgroeiend bedrijf wat graag vooruitdenkt en bewust is van alle trends en ontwikkelingen in de markt.

Wij zijn een transparant

bedrijf, die prestatiegericht werkt en altijd een doel voor ogen heeft. Bij ons staat een nauwe samenwerking hoog in het vaandel en zijn niet jouw partner, maar jouw collega. We hebben een enorme kennis en ervaring en hebben een grote diversiteit aan klanten. We zijn flexibel, bewegen met de klant mee, omarmen Data-analyses en zijn erg gedreven om samen met jou de mooiste ideeën uit te werken en te creëren. Wij shaken de juiste mix aan marketing- en communicatiemiddelen voor jouw merk!

We vinden een nieuwe

en betere invulling voor bedrijven die zich beter willen plaatsen op markten met behulp van Social Media.
We willen een vooruitstrevende rol spelen, marketing door middel van social media in huidige of nieuwe bedrijven stimuleren en daarmee het perspectief binnen onze bedrijfstak veranderen.
Een businessmodel waarin we markten samenbrengen en problemen van onze klanten oplossen op een duurzame manier, dat is onze aanpak.

Waarom denk je dat wij Shake Media heten?

Shake Media is tot stand gekomen door verschillende gedachtes die wij graag met onze klant willen bereiken.

  • Wij shaken jou wakker door onze marketingactiviteiten.
  • Jij levert de ingrediënten en wij maken er de juiste en coolste shake van (communicatiemiddelen).
  • Wij shaken jou de hand voor een langdurige en goede samenwerking.

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons