Selectclean

Selectclean is een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Uden, Veghel en Wijchen. Selectclean verzorgt de schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging bij onder andere scholen, kantoorpanden, appartementencomplexen en zorginstellingen.

Het doel

Het doel van Selectclean bij het uitbesteden van de social media is om professioneel en frequent in beeld te zijn bij de medewerkers en (potentiële) klanten. Selectclean was zich ervan bewust dat het belangrijk is om consistent in beeld te zijn en omdat zij zelf niet de capaciteit hadden om de social media op te pakken, heeft Selectclean ervoor gekozen om de social media uit te besteden aan Shake Media.

Aanpak

Om een gerichte doelgroep aan te spreken voor het bereiken van (potentiële) klanten hebben we de keuze gemaakt voor het adverteren via Facebook. Door het uitzetten van doelgerichte en effectieve campagnes weten we hoop potentiële klanten te bereiken.

 

Ook heeft Shake Media de gehele social media uit handen genomen van Selectclean. Als eerste is er een juiste strategie bepaald voor de verschillende social media kanalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles geoptimaliseerd is, dat de content up-to-date is en dat Selectclean continu in de ogen is van medewerkers en klanten.

Resultaat

50
Sollicitanten
23000
Bereikte accounts in de regio Uden, Veghel & Wijchen

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons