Sanders | Fritom

Sanders | Fritom zorgt voor uw logistieke rust! Naast traditionele distributie zijn zij dé specialist voor alle zendingen tussen pakket en pallet. Door de totaalaanbod aan diensten nemen zij het volledige logistieke proces uit handen.🚚

Het doel

Sanders | Fritom wilden meer herkenbaarheid creëren op social media. Zij waren zich er bewust van dat dit goed en consequent moest gebeuren. Sanders | Fritom wil graag aan de ene kant meer klantgericht zijn op social media, maar daarnaast wilde zij ook social media inzetten voor de werving van kandidaten.

Aanpak

Om een gerichte doelgroep aan te spreken voor het werven van verschillende kandidaten hebben we hiervoor de keuze gemaakt voor het adverteren via Facebook. Door het uitzetten van doelgerichte en effectieve campagnes weten we hoop potentiële kandidaten te bereiken.

 

Ook heeft Shake Media de gehele social media uit handen genomen van Sanders | Fritom. Als eerste is er een juiste strategie bepaald voor de verschillende social media kanalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles geoptimaliseerd is en dat alle content up-to-date is.

Resultaat

20
Groei volgers social media
5263
Maandelijkse bereikte accounts Instagram
15326
Maandelijkse aantal weergaven Instagram

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons