Karina Urbina

Karina Urbina is een sales & business coach en helpt gedreven ondernemers hun business te boosten en hun omzet te verhogen. Dit doet zij door ondernemers beter, sneller en efficiënter te leren verkopen, zowel online als offline.

Het doel

Begin 2020 besloot Karina haar eigen weg te gaan en zich te gaan focussen op de sales. Hierdoor moest ze efficient te werk gaan omdat ze op een korte termijn nieuwe potentiële klanten moest aantrekken. Het doel was dus ook om nieuwe potentiële klanten aan te trekken zodat deze kunnen worden geconverteerd tot klant.

Aanpak

Om op een korte termijn nieuwe potentiële klanten te bereiken is er eerst bepaald welke strategie het beste aansluit bij dit doel. Om een specifieke doelgroep te bereiken hebben wij de focus gelegd op het adverteren via Facebook. Op deze manier kunnen er gerichte en effectieve advertenties worden uitgezet waardoor er een hoop potentiële klanten worden bereikt.  

Resultaat

1729
Aanmeldingen webinar
101641
Aantal bereikte personen
475770
Advertentie weergaven

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons