Happy with Yoga

Happy with Yoga is het grootste en leukste Yoga platform van Nederland en België. Via hun website delen zij hun passie voor Yoga, Mindfulness en gezond en bewust leven. Ook geven zij cursussen, workshops, retreats en kun je online cursussen volgen. Hun missie? De tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen!

Het doel

De juiste doelgroep bereiken in een specifieke branche kan lastig zijn. Het voornaamste doel van Happy with Yoga was daarom ook om hun doelgroep zo goed mogelijk te bereiken door middel van social media.

Aanpak

Om te beginnen wordt er eerst gekeken naar welke strategie er het beste past bij de doelstellingen van Happy with Yoga. Zij hadden als doel het bereiken van een grotere doelgroep door middel van social media.

 

Om ervoor te zorgen dat er een specifieke doelgroep aangesproken wordt zullen er advertenties worden ingezet voor Happy with Yoga. Via effectieve advertenties wordt er namelijk een erg gerichte doelgroep bereikt. Daarnaast zal Shake Media ook de social media berichten uit handen nemen. Voor de verschillende social media kanalen zal Shake Media ervoor zorgen dat alle content up-to-date is en perfect aansluit bij de doelgroep van Happy with Yoga.

Resultaat

1300
Stijging volgers social media
30460
Bereikte accounts per maand op social media
10810
E-book downloads
1539
Webinar aanmeldingen

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons