DAAN mediation

DAAN mediation helpen ouders in een scheidingsproces waarbij ruimte is voor de zakelijke, juridische kant én het verlies. En met deze vraag en het antwoord daarop maken zij mensen bewust van de volledige omvang van het scheidingsproces.

 

Met de trajecten van DAAN mediation scheiden mensen op zowel juridisch, zakelijk en fysiek gebied. Ouders die met de hulp van DAAN mediation groeien naar een gelukkig gescheiden leven, dat is waar zij voor gaan!

Het doel

Wat DAAN mediation graag wil is het verhogen van de klant focus en zij willen graag groeien door middel van social media. 

 

In een branche als mediation wil men wel de informatie maar wil zeker niet zichtbaar worden in eigen netwerk met conflicten of scheidingen. Daarom is een goede en creatieve aanpak op het gebied van marketing erg belangrijk.

Aanpak

Aan het begin van de samenwerking wordt er eerst met de klant bepaald welke doelstellingen de klant heeft en welke strategie hierbij het beste past. DAAN mediation heeft als doel de klant focus verhogen en groeien door middel van social media.

 

Voor DAAN mediation is het van belang dat er een erg specifieke doelgroep aangesproken wordt. Om deze gerichte doelgroep aan te spreken hebben we daarom de focus gelegd op het adverteren via Facebook. Door specifieke en effectieve advertenties kunnen er een hoop potentiële klanten worden bereikt.

Resultaat

362
Aantal inschrijvingen webinar
40377
Aantal bereikte personen
104004
Aantal weergaven

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons