Bloemenvandeteler

Bloemenvandeteler is gek op bloemen! 💐

Bloemenvandeteler is opgericht vanuit de ambitie om een abonnement op mooie, verse seizoensbloemen betaalbaar te maken. Ze werken samen met vele telers waar zij direct inkopen waardoor de keten kort wordt gehouden. Hierdoor zijn de bloemen super vers én betaalbaar.

Het doel

Bloemenvandeteler wil zelf ruimte creëren voor groei door hun social media uit te besteden aan Shake Media. De doelstelling is erg duidelijk. Ze willen namelijk meer conversie uit de campagnes en retentie vanuit de social content verhogen.

Aanpak

Op het begin van de samenwerking is als eerste de juiste strategie bepaald die het beste past bij de doelstellingen van Bloemenvandeteler. De doelen die zij hadden waren meer conversie halen uit de campagnes en retentie vanuit de social media content.

 

We willen natuurlijk een specifieke doelgroep bereiken. Daarom is de keuze gemaakt om advertenties in te zetten voor Bloemenvandeteler. Door middel van gerichte en effectieve advertentiecampagnes kan de juiste doelgroep worden bereikt. Daarnaast zal Shake Media ook de social media berichten verzorgen. Voor de verschillende social media kanalen zal Shake Media ervoor zorgen content up-to-date is en goed aansluit bij de doelgroep van Bloemenvandeteler.

Resultaat

179433
Klikken op links
7500
Nieuwe abonnees
6000
Nieuwe volgers Instagram
10000
Nieuwe volgers Facebook

Shake jij met ons mee?

Zit jij met je handen in het haar wat betreft social media? Mis jij de kennis over social media berichten, online adverteren of e-mail campagnes? Maar wil je toch graag dat deze op de juiste manier ingezet worden voor jouw onderneming? Geen zorgen, want wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij Shaken voor jou de perfecte mix! 📲

Ben jij klaar om te Shaken?

Contact ons